Ochrana osobních údajů

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ochrana osobních údajů

Jako fakt si ceníme, že jste navštívil web www.businesstalk.cz a že chcete mrknout na to, co se na něm děje. Ale jak to tak bývá, není jen zábava, ale i povinnosti, které jsme si zrovna my nevymysleli. Jsou to povinnosti o ochraně osobních údajů. Samozřejmě, že to bereme vážně a proto je zde i tento dokument. Všechny osobní údaje (emailové adresy a další) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Web, na kterém jste, tak jeho provozovatel je RESTART Marketing, s.r.o., se sídlem nám. Svobody 527/6, Třinec – Lyžbice, PSČ 73961, IČ: 28636627.

A když už jste dobrovolně navštívili ten web, tak standardním způsobem zaznamenáváme IP adresu – tu jste dostali přidělenou vaším poskytovatelem internetových služeb, taky web, čili chápejte webovou stránku, odkud jste mě navštívili, také webové stránky, které jste u mě viděli, datum a délku pobytu, tedy návštěvy, jak dlouho jste u mě byli. Samozřejmě, že čím déle tím lépe, protože to znamená, že se vám u mě líbí. To máte jak s návštěvou u rodiny,  taky se vás zeptají kde jste byli, odkud jdete, zda zůstanete na oběd a zda vám chutnalo. A když moc budete chtít, tak jsme schopni na požádání a dle možností poslat informace o tom, jaké další osobní mám o vás zaznamenané.

Další osobní údaje typu jména, emaily, kontakty a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně, to je z vlastní vůle, např. v rámci registrace na našem webu, nebo když byste si chtěli stáhnout případně eBook zdarma, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket.

A když už jste se dočetli až sem, tak vám taky povíme, že sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, webové analytiky a také v rámci anket či pro marketingové účely a to vždy pouze v přiměřeném rozsahu. Taky vám povíme proč to děláme.

Naše služba je prostě skvělá a cítíme povinnost vás o ní informovat. Informovat o novinkách, nabídkách, službách, které poskytujeme. Třeba budeme chtít znát i váš názor a proto se tak můžeme na vás obrátit s anketami a samozřejmě i pro další komunikaci. No jen si představte, že by fakt bylo něco cool na našem webu a my vás nemohli o tom informovat. Samozřejmostí je, že účast na informacích a akcích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. Přece vás nebudeme obtěžovat, co bych měl z naštvaného návštěvníka. V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého našeho emailu. Jasná páka, že jo.

A aby to bylo ještě složitější, teda lehčí, tak pro usnadnění vaší orientace a pohybu na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies v prohlížeči návštěvníků. Tento web používá cookies k tomu, abychom mohli sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Kdybyste ještě nevěděli, co to Cookies jsou, tak to jsou malé “soubory”, které se uloží na Váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači.
Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.

 

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu

Vyplněním webového formuláře souhlasí registrující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze právnické osoby RESTART Marketing, s.r.o., se sídlem nám. Svobody 527/6, Třinec – Lyžbice, PSČ 73961, IČ: 28636627, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.

No a pokud jste se dočetli až sem, tak to jste fakt dobří. Pokud v něčem tápete, máte otázky, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese david@pr-del.cz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.